Even voorstellen

Het verhaal achter mijn autogarage

Mijn naam is Danny Weemhoff

VSinds mei 2018 heb ik mijn Garagebedrijf geopend in Jonkersvaart.

Naast mijn diploma’s autotechniek heb ik ook de nodige andere papieren zoals:

Benzine motor management systemen
Diesel motor management systemen
Turbo specialist met certificaat
F gas certificaat ( Airco)
Leermeester diploma
Apk keurmeester
1ste Autotechnicus en 2e Monteur
✓ Hybride EV specialist (GMTO) 

Momenteel werk ik in de avonduren en vrijdags overdag en in de weekenden voor mijzelf. Mijn streven is dan ook 2 a 3 dagen voor een werkgever te werken en de overige dagen voor mijzelf.

Garage Danny Weemhoff aan de Jonkersvaart 92 te Jonkersvaart, staat in de wijde omgeving bekend als een universeel garagebedrijf, waar zowel particulieren als bedrijven terecht kunnen voor onderhoud, reparatie, revisie van Dsg bak/ versnelingsbak / motor aan alle merken auto’s. Garage Danny Weemhoff is een echte dorpsgarage, waar service en kwaliteit hand in hand gaan en de klant nog koning is.

Door onze jarenlange opgedane kennis en ervaring kunnen wij u een totaal-servicepakket aanbieden voor uw (bedrijfs-) auto, en aanhanger. Onze moderne werkplaats is voorzien van 1 brug met voldoende diagnose-apparatuur, waarmee bijna alle auto’s kunnen worden uitgelezen en gereset.

Wij zijn van mening dat uw auto de allerbeste zorg verdient en daarbij staat de veiligheid van uw voertuig bij ons dan ook hoog in het vaandel. Die veiligheid willen wij graag waarborgen door goed en accuraat werk te leveren tegen eerlijke prijzen en dat begint bij een nette, opgeruimde garage en het gebruik van uitsluitend de beste gereedschappen, meet- en regelapparatuur.

Van droom naar realiteit

Als klein jongetje wilde ik al automonteur worden. Via MBO autotechniek, waarbij ik mijn tweede monteurs diploma heb behaald, heb ik 2 jaar later ook mijn “eerste autotechnicus” diploma behaald. Een half jaar later heb ik mijn APK keurmeester papieren behaald.

Sinds mei 2018 heb ik mijn garagebedrijf geopend op het terrein van mijn ouders. Momenteel ben ik nog 40 uur per week werkzaam bij een werkgever, waarbij ik alle dagen keur/revisie werkzaamheden uitvoer en onderhoud. Ook met mijn eigen garagebedrijf wil ik graag de mensen veilig op de weg hebben, zonder dat er zich gevaarlijke omstandigheden voor doen.